Invarte sticla by Stefan3D

Contains ads
1000+
Downloads
5000+
Users

Invarte sticla by Stefan3D

Contains ads

1000+
Downloads
5000+
Users

App Description

Nu sunt tolerati cei care nu respecta regulile si nu joaca jocul asa cum ar trebui. Totusi, sunt cateva exceptii care trebuiesc neaparat discutate inainte sa inceapa jocul:

Nici o intrebare sau provocare nu va cauza durere jucatorilor, nici fizica nici psihica. Daca cineva alege o astefel de intrebare ori provocare va fi rugat sa se gandeasca la alta.

Nici un jucator nu va fi fortat sa indeplineasca o porunca. Folositi o penalizare buna ca pedeapsa dar nu amenintati jucatorii. Daca vor sa iasa din joc lasa-ti-i sa primeasca penalizarea si sa plece.

Daca unul dintre jucatori are prieten/a – limitarile pentru intrebari si provocari trebuiesc discutate inainte de inceperea jocului. Daca perechea ta nu ar fi de acord sa joci atunci Nu Juca! Nu este distractiv pentru nimeni sa ajungi sa alegi intrebarile la care raspunzi: “Asta nu, asta nu, asta da…”
Updated On
Mar 28, 2016

Make Your Own Game

Do you want to make a game like this?
AppsGeyser - App Maker allows to create apps and games for Android without coding or special software. Just chose a ready-to-go template to make and design your first mobile game for free.